Om mig

Diana Smicius

Mit navn er Diana Smicius.

Jeg er født i 1978 og er opvokset i Litauen. Jeg er uddannet kunstpædagog på Vilnius Academy of Art ( Telsiai Fakultet afdeling i Litauen).

Jeg har boet et enkelt år i Irland sammen med min familie. For 10 år siden flyttede vi til Danmark, hvor jeg etablerede Dianas Studie. Der underviser jeg i billedkunst samt udstiller min kunst.

Jeg elsker at rejse, jeg elsker at se og opleve naturen både i Danmark og alle andre lande, jeg elsker positive, frie og naturlige mennesker.

De spontane indtryk fra naturen, mennesker, farverne, dagligdagen samt rejser, giver mig inspiration til min kunst, som kommer lige fra hjertet.

Kunstretningen Impressionisme og kunstneren Claude Monet og andre impressionister har stor betydning for min inspiration til kunst.

Alle mine følelser og tanker kommer til udtryk på lærredet, jeg kan derfor ikke præcis sige navnet på min kunst, det er abstraktion samt landskaber udført med flere forskellige teknikker – derfor hedder in kunst: ”Kunst lige fra hjertet”.

Mine malerier har været udstillet på kunstmesser og kunstgallerier, og er blevet solgt til flere lande, både til private personer, samlere samt til udsmykning af offentlige og private kontoret.

Mit største ønske er, at alle som ser mine malerier, opdager og ser noget nyt hver gang de betragter min kunst.

Jeg vil gerne invitere alle interesserede til mit studie på Grønningen 30, 6100 Haderslev.

www.dianas-studie.dk

Følg Diana på Facebook